News from Prince Jang Keun Suk

1.03.2016 

Jang Keun Suk в PRODUCE 101 от Rossi Yan 

Предаването „Produce 101“ вече прехвърли половината си епизоди и може да се каже, че изборът на Гън Сок да участва е много добро решение по отношение на имиджа му в Корея.  

Когато Мнет обяви преди половин година своя проект, критиките и черните прогнози заваляха и най-общо казано, никой не смяташе, че концепцията да събереш 101 момичета и да ги изправиш едно срещу друго е печеливша. Поканата към Чанг Гън Сок да стане ментор и водещ дори накара още повече хора да се чудят що за предаване ще е това. Ами успешно! След първият епизод интересът на публиката се събуди,  неочаквано много хора се поинтересуваха от момичетата, в интернет оживено се обсъжда, а рейтингът скача нагоре всеки път, като вече е повече, отколкото обичайно постига Мнет. Дебютната им песен  „Pick me“ е ужасна и пристрастяваща боза, но вече почти влиза в топ 10 на Melon.  Появиха се вече звезди сред участничките. 

Но тук става въпрос за водещия. След първия епизод, където му бе отделено повече време в началото и края, участието на Гън Сок е изцяло вписано в концепцията на предаването. Той участва наравно с треньорките в оценяването на момичетата, представя мисиите и говори с участничките от името на зрителите, води дългите и изтощителни концерти пред жива публика и дори изнесе една от своите „професорски“ лекции. 

Тъй като предаването се снима вече 3 месеца, а актьорът се готви за новата си роля в „Джакпот“, външният му вид е различен в новите епизоди спрямо първите.


Малко видеа по хронология и много снимки в галерията по долу.


Поканата от продуцентите на шоуто     Produce 101's First Stage Behind The Scene     JKSProduce 101 - the first meeting of the trainers   Produce 101 160129 Ariyoshi Risa

25.02.2016 


Кратък обзор на събитията от 2015 :

от Rossi YankovaПътят на един роден в Южна Корея артист може да е традиционния - да изиграе къде що има главна роля в корейски сериали и филми и да получи 15 награди за 3 години. А може да е воден от други амбиции. В няколко интервюта от началото на годината Гън Сок разказа желанието си да се развива и като актьор, и като музикант, и като филмов режисьор.

За него с пълна сила важи поговорката, че когато се затваря една врата, се отваря прозорец. В случая - направо цяла редица.

След излизането на третия му соло албум "Monochrome" направи турне из Япония, а наесен изнесе концерти със специално подбрани песни в Сеул, Шанхай и разбира се в Япония - общо над 30 за годината.

През 2015 г. Чанг Гън Сок приключи с магистратурата си в Университета Ханянг и има амбиции за докторска степен.

Поради огромните дарения, които прави за своята Алма Матер, заедно с още 5 човека бе назначен за "специален професор" и вече изнесе няколко лекции за филантропията. Ако някой се чуди какво учи - кинорежисура. 


През 2015 излезе на ДВД негов късометражен филм и изглежда това е любимия му формат. 


В момента Гън Сок се намира в Нова Зеландия и снима петия си такъв филм. (30.01.2016)

Преди изцяло да премина към 2016 година, нека опиша с няколко думи 2015: "Изпитание. Проверка. Сила"

 

Вярна е поговорката, че истинските приятели се познават в трудни моменти. 

След медийната атака в началото на годината (която естествено спря, заплахата със съд в Корея си е сериозно нещо) Гън Сок просто изчезна от корейските сайтове. Пишеха единствено за сградата, която купи на лизинг в края на 2014 и за случая с убийството в Итхеуон, който получи развитие, след като прототипът на Пиърсън бе екстрадиран от САЩ и получи 20 години затвор. Всички признаха, че ако не е бил филмът и зловещото изпълнение на Гън Сок, то изобщо е нямало да се отвори делото наново.

 

Също и тези звезди, които преди с радост поставяха снимки с него по своите профили, престанаха да го правят. Освен безусловната подкрепа на партньора му в дуета "Тeam Н" Big Brother той получи единствено няколко окуражаващи думи в Туитър от Ким Джеджунг, И това беше. 

 

Извън шоубизнеса открито бе подкрепян от университета Ханянг и от хотелите Лотте, които сключиха индивидуален рекламен договор с него.

Някъде през лятото изненадващо се оказа, че Но Мин У  му е пръв приятел. Дже Джунг  помолил своя най-добър приятел да се погрижи за бойното му другарче от времената в СМ, докато е в армията. Тримата имат много общи неща и вероятно Дже е предполагал, че ще се получи. Мин У с радост ходеше по местата, където обичайно ходи Гън Сок и се запозна с приятелите му извън шоубизнеса, а после разказваше в интервюта колко са близки. И споменаваше за предстоящото си турне в Япония  

Операция "Да се отървем от Но Мин У" се проведе в края на септември. Гън Сок го измъкна от комфорта му в Корея, завлече го в Япония, три дни ходеха по фестивали и концерти като Ultra Japan, срещнаха се с Гакт и Vamps, а накрая го прекара през фенките си на летището. Двамата нямат обща официална снимка в мрежата , защото Мин У не постави нито една от цялото пътуване. Двамата сега пазят удобна дистанция.

В края на 2015 г. след дълго преследване режисьорът на новото музикално реалити на Мнет "Produce 101" убеди Чанг Гън Сок да стане водещ и ментор. 

 

Снимките започнаха в началото на декември и вече са заснети всички епизоди без финалния. Излъчването започна на 22-ри януари и концепцията на предаването предизвика дискусии и коментари.

 

101 момичета от 46 агенции в Корея (без големите две) ще се състезават да образуват женска група от 11 члена и ще дебютират под шапката на SJ. 

Освен водещия има и 5 треньорки - известни имена. Няма да има съдии, всичко се решава с онлайн гласуване. И на критиките, че това е вот за популярност, отговорът е че повечето агенции в шоуто не може да открие дори и Гугъл. Всяка медийна изява е добре за момичетата, които иначе може би никога нямаше да видят истинска сцена. Като водещ Гън Сок се вписа чудесно, единственото възражение на зрителите е "Той не е ли актьор?", Засега шоуто върви забавно и въпреки сълзите на участничките, без много драми. 

Няколко дни преди това се проведе друга пресконференция - Чанг Гън Сок бе избран за посланик на изложбата на Ван Гог в Сеул. Модерен прочит и визуални ефекти на класически произведения.

Това беше краткия обзор за 2015 от Роси, очаквайте още много новини през тази година!
4.09.2015 За първи път от 3 години Jang Keun Suk ще прави концерт в Сеул! Не разбирам защо Корейците толкова пречат на една от най-слънчевите си звезди. Все едно утре на 5.09 тези които го обичат и са имали късмет да си купят билет ще могат да го видят .

17.08.2014 Направо не ми се коментира, как може това да е мъж на 27 години? Толкова сладък !

21.07.2014
Какво се случва с Jang Keun Suk? Принца на Азия е във обичайния си вихър. С албума на TEAM H нещата се развиват бързо, след „Take me“, излезе и новото видео, което е още по яко според мен : ‘Raining on the dance floor’ . Японския пазар е във възторг, а билетите за концертите на дуета се очаква  да се продават отново  на търг. Това не е всичко, за разлика от Корея, в Япония "Bel Ami" пожъна успех. Имаше дори "Bel Ami" фестивал. Феновете на Zik Zin радио програмата му, вероятно са много доволни, защото японските змиорки съвестно превеждат всеки брой и всеки може да го чуе с английски титри (много е забавно). Колкото до реалитито "Агент Jange Keun Suk" там май нещата не вървят толкова добре, досега на английски са преведени 4 епизода, но ако изключим чара и обаянието на Принца, другото не е особено интересно, може би защото е разхвърляно. Не така стои въпроса с рекламите, толкова много сесии и корици, че едва ли има смисъл да се изброяват. В августовския брой на ‘THE STAR’ ще бъде на корицата, а от списанието обещават цели 18 страници с неговата история и много интервюта. Има даже кампания за закупуване на броя, мисля да се включа. И докато аз писах това в twitter се появи съобщение, че той успешно е приключил ангажиментите си в Япония и е на път за дома, хех тези технологии! сближават ни толкова много с далечни хора! Май е това... в много общи линии, пълна информация и много снимки, интервюта и преводи, както винаги, ще намерите при най-известната японска змиорка Tenshi Akuma и блога и : http://jangkeunsukforever.com/

Тhey did this again!

27.05.2014
Първи епизод на новото реалити  ‘Agent Jang Keun Suk’ вече и с превод на английски, благодарение на японските фенове. Спред мен има голям потенциал да е забавно, но го снимат доста лошо, непрекъснато в кадър има някакви камери и хора. И някак не може да се разгърне потенциала на Jang Keun Suk. Непрекъснато му задавта някакви мисии и той е като машинка - търчи насам на там. Но пък като цяло е сладко и приятно за гледане. Дано оправят малко дреболиите и да му дадат повече шанс да покаже личния си чар :)
20.05.2014 Страхотна новина ! TEAM H се завръщат след около месец ! Промо снимките са уникални! Jang Keun Suk и  BiG Bro отново в действие ! Толкова е вълнуващо, а те изглеждат толкова свежо и небрежно, май ще има изненади!

13.05.2014 ‘Agent Jang Keun Suk’

Първо собствено ТВ Шоу на Jang Keun Suk страртира в японския ефир в канал  Fuji-T NEXTsmart на 21 май (сряда) от 22:30 до 23:00 (местно време) http://www.fujitvcs.jp под името ‘Agent Jang Keun Suk’

Изключително събитие за всички змиорки (особенно сините) се очаква по канал Fuji-TV NEXTsmart. Започва излъчването на първото ежеседмично развлекателно телевизионно шоу на Принца на Азия.

Него, покорителят на сърцата огромен брой японски фенове, благодарение на актьорските си превъплащения,без съмнение можем да неречем Истински принц отсъвременната епоха. Той напълно отговаря на този образ,  но в товашоу, ще имаме възможност да видим друга страна на личността му, която вероятно ще ни очарова още повече. 

За да увеличи популярнстта си в Япония, Jang Keun Suk ще изпълнява различни мисии в качеството си на "агент", който работи на за тайната организация " UNG" (Забележка: популярността ще се измерва в точки- EEL POINTS, т.е. колко змиорката е предан поклонник . Артиста нарича своите фенове Змиорки – в смисъл, че те го зареждат с енергията на своята любов, така както пушената змиорка кабаяки изпълва тялото му със жизнена енергия).

В първите два епизода на шоуто, мисията на агента е да изучи женския начин на мислене или женската логика с помощта на романтична среща. Щастливата дама избрана да се срещне с агента е популярната японска актриса и модел Triendl Reina. Тя е доста различна, а нейния ексцентричен характер,може сериозно да попречи на опитите на Принца.  Ще бъдели успешна срещата с нея, ще имали успех мисията и ще получи ли много точки  Jang Keun Suk?

Очаква се, събитията да се развиват непредсказуемо.  Представете си : докато кара ферарито си, пред него се появява автобус с туристи. Задачата на неговата мисия е „Екскурзовод“.  На двуетажен автобус, с открит покрив на втория етаж, той ще пътува от Shiba Park до Tokyo station, а после до модерния квартал Ginza и ще се старае да представи на туристите всички забележителности като първокласен гид.  После ще се случи непредвидимото!!! В добавка към това, ще се появи и още една изненадваща задача по време на този тур по Токио.

Това първото оригинално развлекателно шоу на Keun Suk в Япония, благодарение на което ТВ зрителите ще получат възможност от близо да опознаят актьора и певец.Очаква се да се привлече вниманието не само на жени фенове, но и да се привлече  мъжка аудитория, сред които също могат да се окажат змиорки, които просто все още не се досещат за това и не познават Jang Keun Suk. 

Ето кратките му коментари:

Въпрос: Какво мислите за вашето ново ТВ-шоу?

Keun Suk: Най-накрая!! Най-накрая получих собствено телевизионно шоу! Това ще бъде ново предизвикателство за мен , затова ще се старая с всички сили и се надявам , че моите гости ще ми помогнат. Искам да доставя на всички много радост и усещане за приключение. Моля, очаквайте с нетърпение нашите срещи в шоуто! Змиорки, това безспорно ще бъде класно забавление! Не го пропускайте!

Вопрос: Какви са вашите впечатления след първите заснети епизоди?

Keun Suk: Японския ми не е префектен, затова се страхувах и преживявах доста, ще успея ли да се  справя сам с шоуто си. Но екипа на предаването се оказа много дружелюбен,между нас веднага възникна взаимно доверие още в началото на снимките. Аз се успокоих и започнах да работя с удоволствие. Много ми харесва да съм ‘Agent Jang Keun Suk’  в това шоу. И особенно ми хареса срещата ми с Три-тян. Между нас веднага се появиха приятелски отношения и ние очакваме с нетърпение следващата мисия  на ‘Agent Jang Keun Suk’!

May 12, 2014 in Press ArticlesPromotional News by tenshi_akuma (Japan) Original source: Korepo Photo credits: Fuji Television Network, Inc.

Ревю на месец януари 2014 от Esther Noloc
Esther Noloc:
Beautiful Man OST изпятата от Jang Keun Suk , Beautiful Day e името на тази прекрасна песен.


Beautiful Man е последната драма в коята се снима Принца. Тя за жалост мина при доста слаб интерес в Корея, но се очаква да има много по-голям в чужбина, нещо което се случва с неговите драми. По известна е като Bel Ami.

23.03.2014 Jang Keun Suk

Принцa Азия, Jang Keun Suk, се върна към своя нежен момчешки образ и разтопи сърцата на своите поклонници с последната си фотосесия за Marie Claire.

На снимките Jang Keun Suk е в обикновенни, но стилни дрехи. Косата му е леко разрошена, а погледа - невинен и очароващ. В интервю той е разкрил собственната си философия относно - Какво е да си знаменитост? - " Известните личности могат да се сравнят с бренд или продукт. Не зависимо, че вие не забелязвате видими недостатъци в нашите образи, това не означава, че сме съвършенни. Иска ми се да съм чист и прозрачен като стъкло. Колкото до мен, то често ми се струва, че аз и моите фенове се гледаме като през стъкло." Mrs. Zu© YesАsia

20.02.2014  

"Graduation.... When will I be able to find the enlightenment of learning... Eels~~ I' m the oppa who got a bachelor's degree!!!"

Това написа днес в line любимият Принц на Азия Jang Keun Suk. И докато змиорки от цял свят се радват на успеха на идола си, някой журналисти се пробват да го критикуват за нередовното му обучение. Проблема с образованието на звездите в Корея и факта, че те не успяват да водят нормален студентски живот заради плътните си графици е доста обсъждана тема, има я даже в сериалите.

Той е влязал да учи през 2006 година в  HANYANG UNIVERSITY. Трябва ли са му 8 години да завърши.
Въпреки това, днес той е получил специална награда за популяризиране на Университета и даренията, които е направил и е поканен от ректора да изнесе реч. В нея, казва на шега, че да получиш специална награда след 8 години учение, си е срамно, но той ще продължи да разпространява любовта си към Корея и HANYANG  навсякъде по света. 
Та кое му е всъщност лошото? Ако се замисли човек, Университетите разчитат на благодетели, популярността на един Университет е ключов фактор за неговото развитие. Jang Keun Suk, работи много повече от всеки един студент, а на какво всъщност ни учат в университетите - как да работим и как да трупаме знания. В крайнаа сметка той не е следвал медицина, че присъствието му да е от съществено значение. Освен това той е артист, успешен мениджър и посланник на много благотворителни каузи. Какво повече трябва да е постигнал някой за да заслужи една диплома? Учението не трябва да е самоцел, смисълът му е в реализацията. (малко снимки) 
Както и да е ... Всеки човек получава и положителни и отрицателни отзиви за живота си, просто звездите имат повече и от двете. Има го и това : за разлика от другите студенти, днес още при пристигането му го е посрещнала тълпа от почитатели, а на самата церемония е бил с мениджъра си, бодигардовете и родителите си. Естетсвено разни професорки не са пропуснали да се снимат с него и да го нацелуват, а журналистите са устроили мини прес конференция ... Както се казва истинска звезда.

Поздравления за Jang Keun Suk - за мен той е повече от много успял човек, той е истинско вдъхновение с изключителната си работоспособност и успехи! 

20.12.2014 Jang Keun Suk "Graduation.... When will I be able to find the enlightenment of learning... Eels~~ I' m the oppa who got a bachelor's degree!!!"

15.11.2013

Новата коса на Prince Jang Keun Suk най-накрая стана каквато се очакваше в мангата поне на дължина, сега остана и да го боядисат рус и съвсем ще го докара до "Beautiful Man" - за дългата коса на Suki аз лично ще си страдам дълго. 

Колкото до заглавието "Bel Ami"  на новият постер на KBS то е изписаното на латиница. 6 дни до началото...  Междуврменно сега е момента да станете официален член на фен клуба на принца! До 17.11 тече регистрацията на нови членове на сайта http://www.princejks.com/ можете да прочетете как да стане това и какъв достъп ще получите. Цената на годишното членство е 20$. За съжаление, международните фенове няма да получат - така наречените perks, които получават корейските фенове - това са специални цени на билети за мероприятия, вскякави възможности за вип срещи, сесии за автографи както и специални рекламни материали, които получават само регистрираните фенове. Което е жалко! Но все пак да си фициално змиорка е върха!

Pretty Prince in "Beautiful Man" - новата прическа от първите серии вече е известна!

14.11.2013 Само 4 дни преди старта на драмата KBS пуснаха официалния сайт : http://www.kbs.co.kr/drama/belami/view/view/index.html - ‘Beautiful Man’, "Pretty man" или " Bel Ami"  не е много ясно как ще се казва сериала точно, а може би ще си има 3 заглавия на аглийски, като много други. Снимките са страхотни. 
11.11.2013 
Снимки от новия страхотен календар на Jang Keun Suk за 2014 година !
7.11.2013

"Продуцираното от корейския актьор Jang Keun-Suk pod cast радио, оглави Японския  pod cast chart."
Браво на нашето момче!
Zikzin Radio” грабна вниманието на международните фенове и регистрира 500 000 хиляди изтегляния от сайта, с което се превърна в номер 1. Това е оригинална идея на Принца на Азия, и доказва още веднъж неговия талант за водене на предавания. Предаването е базирано на истории, идеите за които идват феновете по света, наричащи себе си змиорки. Предаването може да се слуша със субтитри на японски, в японския фен сайт на Jang Keun Suk
Това не  е буквален превод, но е съдържанието на съобщението от Y Tree Media, които са негови промотъри.

Междувременно излезе и първият официален тийзър <тук> на  "Pretty Man". Дали заради вълната от предположения и до някъде разочарования от цвета на косата му, но се появиха слухове от продуцентите, че Принца ще се срещне с 10 жени преди да открие любовта и след всяка среща, ще става все по-красив. Коментарите са в един глас: 'ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ как е възможно! Той е съвършен!"  И това си е супер вярно, все пак остава въпроса - ще стане ли и рус, покрай съвършенството? 
28.10.2013 Първи снимачен ден на Pretty Man.
28.10.2013 KBS2Tv, Pretty Man start shooting...

Днес започнаха снимките на Хубавия мъж. Каста : Jang Keun Suk, IU, Lee Jang Woo и Han Chae-Young. На нашето момче му предстои да срещне 10 жени, преди да включи какво е истинска любов.  Нета се напълни със снимки на фенове от днес. До 20 ноевмри има още много време но със сигурност напрежението ще расте с наближаването на датата. Засега стана известен отговора на един от въпросите: с каква коса ще е Принца? - За сега си е със същата дълга и кестенява... очакваното русо го няма, е поне в първите кадри. Снимки и промо фото: клик

7.10.2013

Jang Keun Suk стартира  ‘ZIKZIN LIVE TOUR in ZEPP’ от Fukuoka (Япония)

Графика на турнето включва 5 града в Япония (Fukuoka, Sapporo, Tokyo, Osaka и Nagoya)  с общо 14 стейджа. 

Малко след като е кацнал във  Fukuoka на 1ви октомври, той започнал репетиции с бенда си , показвайки своя ентусиазъм за това турне.

Неговите ослепителни изпълнения очароват публиката от самото начало, включени са емблематични парчета като :  ‘Indian Summer’, ‘Nature Boy’, ‘Rain’ and ‘I Will Promise You’.

За разлика от предишните му концерти в големи зали, тук публиката е много близо до него. Jang Suk Keun казва, че е доволен от това турне, защото усеща, че е едно цяло със своите фенове. 

"Аз се разкривам изцяло по време на тези изпълнения. След всеки стейдж, аз проверявам как съм се справил, веднага щом се прибера в хотела. Сега откривам никога не показвани преди изрази и изражения. Имам чувството, че съм забравил всичко от предишните си турнета, но се чувствам много жив на сцената".

October 7, 2013 in Press Articles by tenshi_akuma (Japan) Source: Koari.net

Jang Keyn Suk 
има вече собствени брандирани 
ZiKZin Be@rBriks!
4.08.2013
Happy Birthday dear Prince of Asia! 
Happy Birthday Geun Chan!
Happy Birthday Jang Keun Suk! 

С двудневния ZikZin Фестивал в Осака, беше отбелязан 26тия(27ми по корейската система) рожден ден на нашия любим Принц. Сините змиорки имаха 2 дни да бъдат с него и да се радват на концертите и ZikZin града :). FA са невероятно емоционални . Събитието ще се повтори на 24 и 25 август в Токио. Малко данни:
Всеки от 4те концерта е бил посетен от 6000 човека. Общо 24 000 фена са празнували с техния принц. Соло концертите са били през деня, а Team H партитата вечер. На соло концерта Geun Chan е изпълнявал 15 песни, а вечер Team H - 20 парчета. На концерта на 4.08. Принца заменя  ‘My Precious’ с ‘My Birthday’ , соловия му концерт е бил излъчен на живо в 57 кина в цяла Япония, прожекциите са посетени от 11 000 фена. След като е приключил концерта, той е излязъл на бис , но вместо да пее е получил торта от своите танцьори и персонала и песен от всички присъствали фенове. ZikZin фестивала е вклчвал още 3 различни зони: зона със сцена за живите изпълнения, зона за продажба на корейска храна, напитки и забавления(там е имало възможност за снимки и видео в кабини тематично настроени с имената на неговите песни)  и зона за продажба на стоки в която опашките са били пре дълги, а феновете са се страхували, че серията с прасето ще се изчерпи твърде бързо :). 
Повечето от FA завършват с благодарности и извода, че вече на всички им е ясно какво е правил техния принц през едномесечното си отсъствие. Много от медиите са пълни с суперлативи и хвалебствени думи за невероятна креативност на младата звезда и неговия професионализъм. 
credit by : ECI Wen Lee,MuiMui Limcard by : Marlyn Luib
1.08.2013 Принцът се завърна!
След месец без почти никакви медийни и публични изяви, голямото общество на змиорките от всички страни може да си отдъхне. 
Принцът се завърна по свеж и красив от всякога, пълен с енергия и прекрасна усмивка. С него е и BigBreather. На летището в Осака беше абсолютно стълпотворение от сини змиорки и надписи Честит Рожден Ден Jang Keun Suk, имаше и много красива торта със свещи. Малко по късно , в Line  се появи следното съобщение : " За първи път празнувам Рожден ден на аеропорт! Мои змиорки, благодаря ви! cri ". Съпричастността ми към събитието е благодарение на морето от снимки и фен камери от събитието и стотиците радостни коментари "на живо" от верни японски фенове. Рождения ден на най-прекрасния сред прекрасните всъщност е на 4.08., но по стара азиатска традиция дни преди и дни след това се празнува и се духат свещи... Посещението му всъщност е част от празнествата по повод неговия 27 рожден ден. В рамките на двудневен ZikZin Фестивал, феновете ще видят 4 концерта, всеки ден по 2, един на TEAM H и един JKS Nature Boy. Освен щастливците, които ще успеят да го видят на живо, тези шоута ще бъдат излъчени в много кина в Япония със жива връзка по време на провеждането им, очаква се голям брой фенове да могат да видят ZikZin Festival .
Мina (ECI)

18.07.2013

Ще видим ли Принца на Азия Jang Keun Suk да танцува върху Китайската стена?

Корейската звезда Jang Keun Suk печели огромна популярност в Китай. Дали участва в  концерти, реклами или ТВ шоу програми Jang Keun Suk навсякъде блести със своя чар.

Днес, на 18-ти юли JKS счупи собствения си рекорд, неговия Weibo Microblogging достигна 10 милиона почитатели. Той се регистрира в Weibo на 12-ти Август, 2011 и неговите почитатели се увеличават с голяма скорост от тогава. Миналата година на 10 август по време на Sina Weibo Q&A (общ чат с фенове), по време на който той отговаря на живо на всякакви въпроси от потребителите, се е появил следния въпрос/ молба : „ Ако Weibo Почитателите ви достигнат 10 000 000 ще танцувате ли на Great Wall? "  На което той отговаря :” Не само ще танцувам на Great Wall,  и  Jajangmyun (Юфка със сос от черен боб) ще ям!” (това е израз, един вид 100% гаранция)

Днес, червените змиорки са супер превъзбудени, основният въпрос е : Ще си изпълнили Jang Keun Suk обещанието ?

 credit by : sukkiefiedeel of Jang Keun Suk Philippines (JANG KEUN SUK PH)

(Thanks a lot!)

 

18.06.2013 Голямата новина !

Най-накрая чакането свърши. Jang Keun Suk е в главната роля на новата драма “Beautiful Man” ! 
Новата драма е по комикса на Chun Kye Young - "Yebbeun Namja" , издаден през 2009 и станал много популярен в Корея. Историята е за млад, много красив мъж, който решава да използва външността си за да се реализира и да спечели пари. Малко по подробната история е Dokgo Ma-Te (името на неговия герой) е най-красивия мъж в света (каквото и измерение да има този факт!!!), среща бивша снаха на богата фамилия на име  Hong Nya-Nya. Тя разпознава неговите амбиции и става негов ментор в начинанието му (баси кой пише с такива думи !!!). Та мацката му дава мисия да съблазни 10 жени, които са успели в различни области на живота, цел в която той трябва да използва всичките си способности. До тук всичко звучи супер яко, и се очертава да видим Суки в много горещи сцени, ако не орежат част от комикса, което си е направо 10ка. Освен това вероятно ще видим минимум 10 много красиви актриси, а той като лошо момче яко ще ги нацелува! Лошото на сюжета е, че нашия принц среща и някаква бедна кака и как мислите : Дали тя няма да го накара да се влюби в нея?. Е ... това са корейските драми, навремето някой си е паднал по историята за Пепеляшка и това мъчи всички романтични комедии... Аз лично смятам, че Jang Keun Suk ще е перфектен в ролята на най-красивия мъж в света - направо си е роден да играе арогантен красавец. Драмата ще се яви на екран в края на юли и на всякъде се посочва, че е продуцирана от продуцентите на БОФ, факт който явно трябва да говори за бъдещ успех. 
From :

4.06.2013 Ако обаче ще си говорим за хипер активност, трябва да говорим за Jang Keun Suk ! През май той би всички рекорди за график публикувани до сега. Само забележете, месеца му започна лежерно : изнесе се от дома на родителите си и се настани в затворен комплекс в близост до друга hallyu звезда Kim JaeJoong. Заваляха снимки момчешки купони и други веселби и след това изведнъж всичко започна да се движи със шеметна скорост . Пътувания до Япония и обратно. Издаде нов солов албум. Два големи концерта с TEAM H в Корея. Концерт представящ новия албум в Япония. Радио предавания интервюта, реклами в т.ч. рекламни филми. Интервюта и прес конференции. Откриване на новия магазин в Токио ( WPS вече се AP и се намира на нов адрес в Шибуя). Пуснаха цялостно луксозния Collecte ZikZin shop, както и страницата към него. Участва в благотворителни мероприятия в един университет и откри  Super Taikyu в Seoul, кара спортен автомобил и отново прави шоу. Междувременно успя да подкрепи приятелката си  Park Shin Hye по повод нейния рожден ден и фен среща и да празнува с майка си  : денят на майката. Ако това не стига в момента отново е в Япония да промотира албума си, а в края на месеца излезе и графика за първите му концерти в САЩ с TEAM H! Успя да си контузи крака и да предизвика международни дебати относно аеропорт одеждите си, както и лекото коремче което междувременно изчезна. Успя да иде и на пазар за висококачествена техника …

Онзи ден се регистрира в Line сега разбива всички азиатски чуждестранни фенове с денонощни съобщения. А преди минути пусна и едно много яко видео от мястото на снимките за … не е ясно какво снима … заснето преди секунди и показващо него и екипа му как си хапват и се смеят докато са в почивка …

Приказно момче от приказен свят – невероятния Jang Keun Suk

21.05.2013 
Цялото общество на змиорките се скъса да се тревожи за лекото напълняване на Принца на Азия, след почти 2 седмици без да прави официални събития, вчера той беше на път за Токио за поредните 2 концерта на ТЕАМ Н. Коремчето му попадна под международен обстрел, макар да не разбирам защо, лекото напълняване е изпълнило не само тази област и той изглежда направо фантастично!  Последните 2 седмици , twitter показваше парчета от забавленията по момчешки с явно новите му най-близки приятели Prhyme и Kim Jaejoong .С последния има намеци, че ще правят нещо заедно дори. Другите новости са, че се е преместил да живее сам, явно в близост до Hero. Че купонясва яко, но също така работи мнооогоо за новия албум. Още... прасето ZIN-kun се върна. От Япония : Вчера той посети PIONEER и май е напазарувал ново оборудване, а днес е посетил ZIKZIN shop - неговия нов луксозен магазин в Токио. До концерта остават 2 дни и е сигурно , че до края на деня ще има и още много нови снимки новини. Сините змиорки са най-активните такива, те го следват на всяка крачка. Малко снимки и видео както и епизод от Nico Nico с превод: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fuw-MkfCNzY 


 Photos,videos and translations  by tenshi_akuma (Japan) - http://jangkeunsukforever.com/ 
colage : @ebrukenduz

11.04.2013 Jang Keun Suk 
Голяма новина - нов соло албум, втори поред ще бъде издаден в Япония на 29 май! Казва се  “Nature Boy” и ще се разпространява в 2 версии : the first shipping limited edition и стандартна. Втората версия, съдържа освен 10 песни на япоснки и 11 която е написана и като текст и музика от Jang Keun Suk, и се казва “Love Letter” . Това е и единствената песен на корейски в албума. В стандартна версия освен SD има и 2 trading cards и 1 special card. А в лимитираната версия има DVD с MV към “Natuer Boy”&”Indian Summer” техните  makings. 
Съобщение от член на ЕСI : tenshi_akuma’s: The lead songs “Nature Boy” and “Indian Summer” will be played on Japanese radio. The former will be played on April 12, and the latter on April 15.

01. Nature Boy
02. Love is black hole
03. Poison
04. Indian Summer
05. Save me
06. Serenade
07. Porker Face
08. Eden
09. Turn Off
10. Like a Movie 
11. Love Letter 

Предварителни заявки за закупуване можете да правите ТУК

10.04.2013

Китайска песен, реклама на напитка, клип с продължение ? Всичко това в едно и официално промотирано като микро филм ...
Вероятно това е бъдещето на ТВ Рекламата. Jang Keun Suk  в главната роля, изпълнява и леката запомяща се песничка :)
Прекрасен както винаги. Ако кликнете снимката ще можете да изгледате микро филма, чието име е ICU (абрeвсиатура на I see you ).
8.04.2013 
Jang Keun Suk отвори страницата си в Facebook.

14.03.2013 Най-накрая!  Zikzin shop е открит официално, вкл. кафето и салона за красота! Ресторанта е разработен с един от най-известните ресторантьори, Panzetta Girolamo (живее и работи в Япония, открил е много италиянски ресторанти там, има и собствено предаване). Кухнята е европейска и изглежда наистина добре. Откриването, очевидно е било повече от весело. Цялото семейство Jang - мама , татко и син режат лентата.
14.03.2013 Jang Keun Suk е истински неуморен! Само няколко часа, след откриването на новия си ресторант(В Токио) , той е в Пекин и дава прес конференция! А в момента лети за Шанхай!  Страхотни снимки от днешния ден, който е празник за азиатците - white day - яжте бонбони и се обичайте ! Снимки тук.

14.03.2013 Jang Keun Suk e на всякъде! Шибуя,Токио до Пекин,Китай

6.03.2013 TEAM H Party in Sapporo Start!!
Taka пишеше преди 2 часа в туитър по тази снимка. Момчета много се забавляват в Япония. В блога на TEAM H , всеки ден излизат нови, все по забавни, клипове и снимки от обиколката в страната. Един от най-интересните фото разкази беше от Киото, по точно от една геша-къща, но за съжаление в последствие бяха премахнати... Малко снимки от атмосферата покрай ТЕАМ Н, Принца на Азия Jang Keun Suk е повече от чаровен и активен... на скоро до пълно изтощение.
Междудругото това Сапоро е някакъв рай, днес су ринта от там си тръгна Kim Hyun Joong, а вчера и днес по улиците и големите зали е можло да се срещне Суки! Их, колко хубаво за тях :) !
Снимките са тук!

TEAM H, продължават турнето в Япония - "Just wanna have a fun!" и се забавляват на макс!

27.02.2013 【MV】TEAM H / Feel the beat (Japanese ver.) e в Тубата ! Страхотен е !

23.02.2013
TEAM H разби Хирошима!,

Преди 2 часа е приключило първото парти от TeamH - PartyTour. Още преди да излезе албума на японски (27.02) щестливците, който спечелиха на томбола правото да купят билети видяха 1вия концерт от обявеното за световно турне. Засега има дати само в Азия, но усилено се говори, че Франция има голям шанс! Днес първо изтече сладък клип в който JKS и BB се закачат в колата.
После видяхме марчъндайзинга - красиви неща: особенно Т в оранжево. Появи се и едно интервю на Принца в което разказва, че вече не получава много шоколади за Свети Валентин, защото веднъж е споделил, че не обича сладко, но за сметка на това получава пудинги - които харесва. Разказва за 3те си спортни коли 2 бели, които е кръстил Венера и Луис и новата червена, за която още няма име. Първата е купил когато е бил на 20 и обича да слуша собствените си песни особенно когато шофира по планински пътища. Разбира се продължава да твърди, че не знае какво означава Н в името им и с ВВ още търсят смисъла му. От час има и снимки от концерта, а скоро се очакват и много FA от виделите го на живо!

снимки : тук

14.02.2013 Jang Keun Suk отвори блог на TEAM H в ameba !!!

Днес е голям ден за змиорките по света. Техния Принц направи общо достъпен блог, който твърди че ще поддържа сам! На фона на всички регистрации в страницата му и забраните да се изнася информация и снимки с него, които не са одобрени от Tree J, това е наистина голяма новина. Според собствените му думи блога има няколко цели :
- Да бъде официална страница на TEAM H
- Да публикува не официални клипове на TEAM H
- Да пуска редактирани лично от JKS клипове
- Да привлече повече змиорки - особенно мъже 
- Да намерим смисъла на TEAM H - заедно !

Успех на блога. Адреса е : http://ameblo.jp/th-jangkeunsuk

* За тези от вас, които искат да оставят съобщение в блога. Понеже той е предназначен, за Япония и Азия като цяло, за да оставите коментар той трябва да съдържа минимум 1 дума с 2 битови символи. Kiori chan (ECI) е написала няколко думи, които можете да вмъквате в коментара си, за да бъде публикуван! В момента, обаче и това не работи много :), ако не се регистрирате като читатели на блога. Друг начин е : Д а  п и ш е т е  т а к а. 
장근석 must be OK.
チャン・グンソク (Jang Keun Suk)
グンちゃん (Keun-chan)

Видяхте ли вече новия teaser на Feel the beet?  Звучи уникално! ТЕАМ H се очертават тотален хит с новия си албум! 

TeamH - PartyTour "Just wanna have a fun" Hiroshima live!

Уебсайт в alle.bg