Tyxo.bg counter

My greatest love Lee Joon Gi!

Когато създадох тази страница, си мислех че тя ще бъде посветена на един единствен актьор , най-страхотния Lee Joon Gi ! Но се оказа, че точно за него най - трудно намирам думи да напиша каквото и да е... Подписът ми под всички форуми и всички сайтове завинаги ще си остане : I love Lee Joon Gi forever ! Защо? Той е първият корейски актьор, който забелязах, запомних и който ме накара да гледам корейско кино, а по късно и японско такова... Уникална личност с уникален талант и невероятна харизма. Всичко което чета и намирам за него показва само едно : Той е различен по най-хубавия начин на света и има огромно бъдеще! Той събуди у мен любовта и желанието да опозная Азия. Той ме кара да се чувствам много обичана и щестлива и винаги когато чета негов twit , да оставам с усещането, че пише именно за мен. Неговоте фен клубове по света са много и всички те са наречени JG Family, защото, това не е само актьор, това е чиста и неподправена любов изпратена много от далеч с грижа за всички фенове. Казват какво ли не : Че е "актьор по красив от жените ". Че се грижи за всички в екипа си като родна майка. Че около него хората се зареждат от невероятното му настроение и желание за работа. Казват че е перфекционалист и че всички които се докосват до него го обикват за винаги ! Не знам кога ще успея да допълня този текст, когато намеря правилните думи за да изразя всичко което мисля и чувствам. Радвам се, че намерих една нова форма на любов, форма без каквото и да било материално проявление ! И се гордея страхотно с това си откритие! 
Малко информация :

Официалния website : http://www.leejoongi.co.kr/
Forum на Lee Joon Ki/BG Family :http://leejoongi.eu/forum/
Twitter на Lee Joon Ki/BG Family : http://twitter.com/BgFamily 

Счита се, че филма The King And The Clown (2005) 
го е превърнал в истинска звезда ! На мен лично ми харесва цялата му филмография, вкл. драмите . Както и цялата му дискография ! 
Един от много награждаваните Артисти на Корея ! След 2 годишна военна служба се завърна на малкия екран с драмата " Arang and the magistrate" която се снима и излъчва и в момента в Корея.

Октомври 2012 - Фотоалбум на най-любимите ми снимки след казармата

Любимата ми песен и клип

Tyxo.bg counter
Уебсайт в alle.bg