Tyxo.bg counter

Press

27.09.2012 Списание ANAN (октомври 2012) – Интервю с И Джун Ги от Lee Jun Ki / BG Family

Актьорството и забавленията са до живот. Ще се забавлявам много дори и на 30 години” – И Джун Ги

 И Джун Ги се появява пред светлините на прожекторите, характеризиран със закачливата фраза - „Мъж, по-красив от жените” .Въпреки, че сега, след двегодишната военна служба, лицето му излъчва елегантността и достойнство на зрял мъж, неговите изкусителни и чувствителни очи са останали непроменени.

 В началото на кариерата ми, очите бяха моят комплекс. Имаше време, когато сериозно обмислях да се подложа на пластична операция, защото актьорите, с изсечени лица и двойни клепачи бяха популярни тогава и ми беше трудно да представям по-емоционални изражения, ако не играя по-деликатно.

 Но това е било до момента, в който той попада на филма „Кралят и клоунът” и тези очи се превръщат в негово оръжие.

 Хвърлях коси погледи по време на прослушването и в този момент животът ми се промени, когато режисьорът каза „Точно такива чувствени и андрогенни очи търся.” Сега се чудя дали ако изиграя ролята на психопат или убиец, ще намеря добро приложение на тези студено изглеждащи очи? 

След големият пробив с „Кралят и клоунът” приема нови проекти на социална тематика като „Илджиме” напр.

 Когато бях по-млад исках да бъда супермен. Причината да не избирам чисто романтични роли, а такива, където героят се бори за справедливост, може би е желанието ми самият аз да бъда герой. Дори в реалния си живот, не мога да стоя безучастен ако видя несправедливост в обществото или лоши хора.

 Рицарят И Джун Ги избира „Аранг и магистратът” за завръщането си на сцената, където играе ролята на магистрата, който се влюбва в странстващ дух на девойка.

 Тъй като служих 2 години на страната като войник, този път избрах проект, с повече романтични елементи заради моите почитателки. Играта ми ще си струва гледането. Бойните сцени, веселите и леко непохватни движения привличат жените.

 Навършил вече 30-години, си мислиш, че би трябвало да си малко по-зрял, но си оставаш все същият „пакостник” в личния живот.

 Забавленията и пиенето са до живот! Както комарът се храни с човешка кръв, така аз съм човек, който се „храни” от забавленията. Не мога да спра да живея по този начин.

 Казваш, че ще бъдеш актьор до живот!

 Не бих могъл да играя до края на живота си, ако я няма вярата в мен като актьор. Бих искал, към края на 30-те си години да чуя от зрителите „Гледах този филм, защото той играе в него” и от по-младите мъже – „Искам да бъда актьор като И Джун Ги”.

 

превод: BGFamily

English translation by Elly @JGFamily (Thank you!)

photo scan by usagi (Thank you!)

http://www.facebook.com/notes/jgfamily/magazine-anan-interview-translation/507987982562911

 

Уебсайт в alle.bg